Nožnice na konáre Fiskars PowerGear L78 1000584

Obojručné nožnice Fiskars sú dokonalým nástrojom na strihanie hrubých konárov v záhrade. Strihanie stromov je pre záhradníka jednou z najťažších úloh. Uľahčite si ju s týmito obojručnými nožnicami od svetoznámej spoločnosti.
Inovatívna technológia

Patentovaná technológia PowerGear™ umožňuje strihať s trikrát menšou silou ako pri bežných nožniciach. Patentovaná technológia PowerStep umožňuje strihať konáre v jednom alebo viacerých krokoch. Dĺžka 695 mm a hmotnosť 1120 g uľahčujú prácu s konármi s maximálnym priemerom 50 mm.

Prémiové materiály

Čepele nožníc sú vyrobené z kvalitnej švédskej nehrdzavejúcej ocele a potiahnuté PTFE na zníženie trenia. Spodná čepeľ má hák v tvare písmena L, ktorý pomáha pri strihaní hrubých, surových konárov. Rukoväte z polyamidu vystuženého sklenými vláknami sú ľahké a veľmi pevné.

Dve čepele

Nožnice na konáre sú výkonnejšie ako bežné záhradnícke nožnice a presnejšie ako píly. Kombinácia dlhších a kratších ramien zvyšuje pákové sily, keď sa pri strihaní obidve čepele zatláčajú do dreva. Ostrá čepeľ prechádza okolo spodnej čepele a vytvára krásne hladký strih. Sú obzvlášť vhodné na rezanie čerstvého dreva, pretože umožňujú rezanie v blízkosti kmeňa stromu.

Vlastnosti:

Na rezanie veľmi silných čerstvých konárov s priemerom do 50 mm.
Horná čepeľ vyrobená z vysokokvalitnej kalenej uhlíkovej ocele
Spodná čepeľ zahnutá pre optimálny dosah
Rukoväte z kompozitného materiálu FiberComp™
Rukoväte SoftGrip™ pre pohodlné držanie
Nízka hmotnosť znamená, že ich možno používať na dlhodobé rezanie

Špecifikácie:

Značka Fiskars.
Model: L78
Séria: Fiskars – modelová rada Fiskars – modelová rada Fiskars: PowerGear™
Určenie: nožnice na silné konáre

Priemer strihu: max. 50 mm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Hlava háku: veľkosť L

Farba: čierna / oranžová
Dĺžka: 695 mm
Hmotnosť: 1120 g